Over nieuwe sloefkes en een record.

Met de marathon in gedachten en het aantal km's op de teller besloot ik vanmorgen om m'n trouwe, ouwe bordeaux sloefkes op pensioen te sturen.

Zij zullen nog enkel uit de kast mogen voor een slijkerige trail.

Dus, op naar nieuw materiaal, richting Runner's Lab in Zwijndrecht. We waren er vroeg bij, maar er stond toch al wat volk, te lopen, te passen en hopelijk te kopen. Ik werd persoonlijk geholpen door Nick (Brunet) die ons binnen zag komen en mij gelijk eens even naar de finish van de marathon ging sturen. Komende van Asics Gel Nimbus 17, die bordeaux sloefkes, was de opvolger in elk geval de eerste keuze om te passen. Maar, de On's waar mijn vrouw mee loopt, wilde ik ook wel een kansje geven. En dat, dat was thuiskomen!

Van het moment mijn voet daarin ging was de keuze duidelijk. Perfecte pasvorm, mooi aansluitend en het voelde echt als de warme, gezellige kemelharen sloefen van thuis. Hier ga ik de marathon mee uitlopen, dat was meteen duidelijk!

Met de Adidas Ultraboost 19 die ik hier een jaartje geleden kocht, zonder looptest, had ik een beetje knieproblemen gehad in de zomer van 2019. Dus had ik ze terug meegebracht om even op de loopcomputer te zien of er inderdaad een probleem was. Het bleek aan de rechterkant van m'n rechtervoet te zijn dat de steun iets te wensen overliet. Niets heftigs dus we blijven ze gebruiken, afwisselend, voor de korte afstanden. Want, ze zitten geweldig en lopen zalig.

 

Na nog een kwartiertje smalltalk aan de kassa, huiswaarts met m'n gloedjenieuwe On Cloudflyers. Vol verwachting klopt ons hart.

's Namiddags moesten ze dan ook direct getest worden. Een 5km loopje langs straten en pleinen in Grobbendonk. En hoe, meteen een persoonlijk record. Dat beloofd en geeft me hoop en vertrouwen dat de volgende trainingen met de Cloudflyer even positief verlopen.

Antwerpen, here I come!

 

#roadtoantwerp #ikloopnietgraag #ikhebietsmetmotoren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *