Vandaag, PR dag!

Maar liefst 5 persoonlijke records moesten eraan geloven vandaag.

Op ons wekelijks loopje van de Salonsleffers in Grobbendonk was ik weer eens de enige man in het gezelschap. Dat gebeurt wel meer, hoewel ik me kortgeleden liet vertellen dat er toch iets meer mannelijke lopers zijn in Grobbendonk dan er doorgaans opdagen. Het is dus tijd hier voor enige evrouwcipatie, wat betreft toelating om 's avonds een loopje te doen in elk geval. Of, als ik er nog wat meer clichés wil tegenaan gooien, tijd om uit de kroeg te komen en een loopje te plegen.

Dat gezegd zijnde, heb ik niets om over te klagen. De dames in kwestie hebben me in hun kielzog op sleeptouw genomen tegen een snelheid waarvan ik niet wist ze 5 km lang te kunnen volhouden. En dan breek je potten.

Liefst 5 PR's verbeterd waarvan voor mij de leukste die van 5 km is. Het bewijs dat er vooruitgang wordt gemaakt op de #roadtoantwerp. Niet in het minst te danken aan het schema van Bart Raes dat ik redelijk nauwgezet volg sinds september.

Het geeft mij ook enig zelfvertrouwen voor de nogal heftige interval training die verder deze week op het programma staat. De lengte en de snelheden die vermeld staan lijken mij iets te hoog gegrepen op dit moment. Maar, misschien weet Bart het wel degelijk beter en kom ik er toch goed vanaf, na vandaag. Ik ben benieuwd...

#roadtoantwerp #ikloopnietgraag #ikhebietsmetmotoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *